Перед призначенням новий прокурор Київщини приватизував державну квартиру
07.07.2016   //  

чібісовДмитро Чібісов, якого генпрокурор Юрій Луценко 6 липня призначили прокурором Київської області, у грудні минулого року приватизував квартиру державного житлового фонду у Дарницькому районі Києва. Про це свідчить витяг із Реєстру майнових прав, що є у розпорядженні «Наших грошей».

Йдеться про квартиру площею 84 кв м по вул. Григорія Ващенка,7. За цією адресою знаходиться багатоповерхівка 2014 р. побудови.

Свідоцтво про право власності видане 24.12.2015 р. сектором приватизації державного житлового фонду Дарницької райдержадміністрації. Інформацію про власність внесено до реєстру майнових прав 19 лютого 2016 р.

Співвласниками квартири разом із Дмитром Чібісовим стали його син і донька – Тимур і Каріна.

В останній оприлюдненій декларації за 2014 рік Чібісов не зазначив жодного житла або транспорту. Члени сім’ї, ймовірно, дружина Чібісова М.В. задекларувала квартиру 40 кв.м. і 0,25 га землі.

Уродженець м.Хмільник Вінницької області Дмитро Чібісов працює у прокуратурі з 2000 року. У 2014 р. був заступником прокурора Київської області, в лютому-квітні 2015 р. – прокурором Чернігівської області.

Раніше працівники прокуратури мали по закону протягом 6 місяців першочергово забезпечуватися житлом за місцем служби органами місцевої влади. Після набуття чинності у 2015 році нового закону про прокуратуру вони забезпечуються житлом за загальною чергою.