У Кернеса розіграли між рідними фірмами закупівлю пішохідних конструкцій за півмільйона
06.07.2016   //  

металева пішохідна консnрукціяДепартамент житлового господарства Харківської міськради 2 липня уклав угоду з ПП «Укрспецпоставка-М» щодо постачання пішохідних металевих конструкцій вартістю 0,49 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Конструкції планують придбати протягом 2016 року  у кількості 105 штук. Вартість однієї конструкції складає 4 762 грн.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Буд-Девелопмент Україна», чия пропозиція виявилася дорожчою. Ця фірма записана на Сергія Колотюка, а директором є Олег Лановенко.

ПП «Укрспецпоставка-М» записане на Наталію Авер’янову, а директором є Ігор Сідельніков. Але у 2012 році засновником фірми був Богдан Долина, який потім очолив КП «Харківспецбуд».  Зараз він також залишається засновником ТОВ «Сучасний дизайн», де його партнером є Сергій Пашков – колишній директор ТОВ «Буд-Девелопмент Україна».

Зараз харківські правоохоронці розслідують кримінальне провадження стосовно керівництва КП «Харківспецбуд». На думку поліцейських, комунальники закупила товари за завищеними цінами  у ще однієї фірми Богдана Долини – ПП «Укрспецпоставка-М» на суму 1,91 млн грн.

Директором Департаменту житлового господарства Харківської міськради є колега Долини по фракції «Відродження» у Харківській міськраді – Роман Нехорошков. Відзначимо, що Долина у декларації 2015 року приховав свій бізнес.