Луценко взяв на роботу сина вічної бухгалтерки Генпрокуратури, яка отримала статус учасника АТО
06.07.2016   //  
Людмила Ерхова, фото "Прокурорської правди"

Людмила Єрхова, фото “Прокурорської правди”

Кирил Волков призначений заступником начальника організаційно-методичного відділу Головного слідчого управління Генпрокуратури. Таке оголошення 21 червня з’явилося на сайті ГПУ.

Раніше 26-річний Кирил Волков був прокурором Печерського району Києва. Це син Людмили Єрхової, яка понад 20 років працює бухгалтером Генпрокуратури.

Донька Людмили Єрхової – Інна Мілевська – відома як заступник прокурора Оболонського району, а зять Андрій Мілевський – прокурор Голосіївського району м.Києва.

Після Євромайдану Єрхова не була люстрована і отримала статус учасника АТО. У грудні 2014 р. Окружний адмінсуд м.Києва визнав, що повноваження Єрхової як бухгалтера не підпадають під закон про очищення влади як дії по сприянню узурпації влади президентом Януковичем, порушення прав і свобод людини.

Нагадаємо, у 2013 році Генпрокуратура перерахувала 68 млн грн. фіктивному ТОВ «Телсі» під приводом ремонту офісів. Тендер на ці роботи публікувався у так званих секретних випусках «Вісника держзакупівель». Підозрюваними у розкраданні 68 млн грн. є екс-генпрокурор Віктор Пшонка та його син. Наразі слідчі добилися у провадженні кількох вироків щодо підставних осіб, на яких реєструвалися компанії, для відмивання коштів. Ці вироки закінчилися угодами про визнання винуватості і штрафами.

У тому ж 2013 році мати і син Єрхови придбали дві квартири по вул. Задніпровського (Щорса) 44-а на Печерську.