Депутат «Самопомочі» заробить півмільйона на охороні ахметівського мера Запоріжжя
04.07.2016   //  

Запорізький міськвиконком 29 червня акцептував пропозицію ПП «Шериф-захист» на охорону адміністративної будівлі та внутрішнього двору вартістю 447 тис грн. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Фірма має забезпечити мінімум два цілодобові пости охорони, обладнати сигналізацію безпосередньо у кабінеті міського голови і приймальні, бухгалтерії, архіві по вул. Патріотичній, 32. Серед вимог до переможця торгів – наявність власного пульту охорони та транспорту реагування, виїзд груп затримання у відповідь на спрацювання сигналізації чи тривожної кнопки виклику.

До цього часу Запорізький міськвиконком замовляв відповідні послуги виключно місцевому Управлінню державної служби охорони і в березні 2016 року реформованому Управлінню поліції охорони на 434 тис грн.

На нинішній тендер Управління поліції охорони в Запорізькій області також подавалося, але з дорожчою пропозицією вартістю 688 тис грн., як і Військова частина 3033 Нацгвардії з пропозицією вартістю 689 тис грн.

ПП «Шериф-захист» належить Дмитру Стрижову, який у 2015 році став депутатом Київської міської ради від партії «Самопоміч».

Восени минулого року мером Запоріжжя було обрано Володимира Буряка, який до цього працював головний інженером металургійного комбінату «Запоріжсталь» з групи Ріната Ахметова. Після цього інших працівників комбінату почали призначати на керуючі посади в місті.