У Кернеса будівництво шкільних спортмайданчиків за рік подорожчало в чотири рази
29.06.2016   //  

Комунальне підприємство «Харківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 21 червня уклав угоди з ТОВ «Машстройсервис» щодо реконструкції спортивних майданчиків на території шкіл міста загальною вартістю 32,27 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Всього було укладено 10 угод, якими заплановано побудувати у школах майданчики для гри в міні-футбол, баскетбол, волейбол та стрітбол, а також встанови ти майданчики для воркауту та тенісні столи. Роботи повинні бути виконані до кінця року.

Відмітимо, що минулого року за майданчики зі схожою характеристикою та інвентарем комунальники заплатили ФОП Пироженко Сергій Васильович, який був наближений до тодішнього віце-мера Олександра Попова 7,53 млн грн. Таким чином, вартість спортмайданчиків для харківських школярів зросла майже в 4 рази.

Єдиним  конкурентом ТОВ «Машстройсервис» на тендері  було ТОВ «Альбус груп». Засновником цього підприємства є Олена Колеснік, а директором – Артем Краснов.

Раніше засновниками фірми були Андрій Романенко та Дмитро Гайлюнас.ТОВ «Альбус Груп» з минулого року виграє тендери у Парку Горького, зокрема, на видалення сміття.

Засновником ТОВ «Машстройсервис» є Галина Воробйова та Ігор Воробйов. Директором вказаний Валерій Воробйов, а підписантом записана Валентина Федосєєва.

Раніше серед засновників був Андрій Оберемок, а директором Володимир Козулін.

Воробйови також є засновниками ПП «Торговий будинок «Азимут», яке займається будівництвом та продажом будинків.