- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Непоп дав фавориту 74 мільйони на відбудову Київського велотреку з підземним паркінгом

Велотрек [1]КП «Житлоінвестбуд-УКБ» 10 червня за результатами тендеру замовило СТ «Інбуд» реставрацію Київського велотреку по вул. Хмельницького, 58 за 74,12 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця липня відремонтують адміністративно-побутовий корпус, збудують кафе та громадську вбиральню, трибуни на 280 глядачів, відновлять конструкції та полотно велотреку, влаштують інженерні мережі та освітлення, благоустроять територію в межах вул. Хмельницького, Коцюбинського та Липинського.

Між велотреком і парком ім. Гончара збудують підземний паркінг на 40 машин.

На фото з офіційного сайту [2] замовника видно, що навесні на об’єкті вже велися роботи.

Єдиним конкурентом було ПАТ «Фундамент» із вищою на 0,06% ціною.

Засновниками «Інбуду» є Віктор Нотевський, Михайло Бобрик, Микола Палієнко і Валентин Хоменко.

Палієнко свого часу керував [3] КП «Київський завод алюмінієвих будівельних конструкцій».

«Інбуд» регулярно [4] отримує підряди «Житлоінвестбуд-УКБ», яке очолює депутат Київради від «Блоку Петра Порошенка» В’ячеслав Непоп.

У березні фірмі замовили житловий будинок у Дніпровському районі за 135,32 млн грн. [5]

Бухгалтер і помічник Непопа [6]Фірма «Фундамент» пов’язана [7] з Непопом і Михайлом Голицею, екс-очільником Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА та екс-директором АТ «ХК «Київміськбуд».

Наглядову раду «Фундаменту» очолює Віктор Білич – помічник-консультант [8] депутата Київради Непопа та його ж заступник [9] по «Житлоінвестбуду».

Пакетом у 23% акцій володіє Віталій Пузійчук – син Віктора Пузійчука, власника [7] ТОВ «КЖБК», що є підрядником «Київміськбуду».

Стільки ж акцій має Анжеліка Ковальова, яка раніше очолювала [7] відділ адміністративно-кадрової роботи «Житлоінвестбуду».

Ще 23% належить Валентині Граділь, бухгалтеру [8] Непопа. Вона співволодіє ТОВ «Укржитлоінвест» разом із Віктором Шустером, бізнес-партнером по будівельній компанії «Київбудмонтаж» Миколи Негрича [10], зятя Голиці. До 2014 року цей пакет належав самому Шустеру.

Крім того, 23% акцій заведено на кіпрський офшор «Амбер Рутенія Лімітед» (Amber Rutenia Limited).