«Укртрансгаз» найняв херсонську охорону на два роки за 23 мільйони
09.06.2016   //  

ПАТ «Укртрансгаз» 1 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Фемида-Щит» про охоронні послуги на 22,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

На об’єктах філії «Агрогаз», БМФ «Укргазпромбуд», управління «Укргазтехзв’язок» і НВТЦД «Техдіагаз» виставлять 49 постів, три з яких – автомобільні.

Послуги замовили на строк до кінця травня 2018 р.

Конкуренцію переможцю склало ПП «Шериф-Захист».

Херсонською фірмою «Фемида-Щит» Олени Твердовської керує Володимир Бобришев. Номер телефону компанії – (0552) 422914 – співпадає з номером групи охоронних компаній «Лідер» Дениса і Леоніда Вечерікових, Оксани та Віталія Шкод.

Ветеран МВС Леонід Вечеріков керує херсонською обласною ГО «Федерація охоронців» та штабом громадського формування «Захист». Він також був депутатом Дніпровської районної у місті Херсоні ради V скликання від «Народної опозиції» Наталії Вітренко та довіреною особою Сергія Тігіпка на 185 окрузі під час президентських виборів 2010 р.

Засновником київського «Шериф-Захисту» з групи охоронних компаній «Шериф» є Дмитро Стрижов, депутат Київської міськради з фракції «Самопоміч». Раніше він був депутатом Дарницької районної в місті Києві ради від БЮТ.

Нагадаємо, у жовтні 2015 р. «Укртрансгаз» замовив ТОВ «Охорона-Комплекс-Тіра» річну охорону п’яти управлінь магістральних газопроводів та «Агрогазу» за 10,21 млн. грн.