Сільрада дві третини всіх витрат за місяць перерахувала на рахунок цивільної дружини свого голови
31.05.2016   //  
Тетяна Докучаєва

Тетяна Докучаєва

Антонівська сільська рада в травні перерахувала 3,09 млн грн. ФОП Тетяні Докучаєвій. Про це пише видання «МОСТ» з посиланням на дані офіційного порталу публічних фінансів України «Є-дата».

Підприємець отримала кошти за поточний та капітальний ремонт електромереж зовнішнього освітлення, механізований покіс зелених зон та прибирання сміття.

За травень сільрада підписала з Докучаєвою 40 угод. Всього ж за цей час Антонівська сільрада уклала 90 угод загальною вартістю 4,41 млн грн.

За даними видання, Докучаєва – цивільна дружина голови Антонівської сільради Ігоря Семенчева.

Від «Наших грошей»

В ЗМІ Тетяну Докучаєву також називають помічницею екс-мера Херсона Володимира Сальдо. На останніх виборах балотувався на цю посаду від партії «Наш край», але напередодні голосування у другому турі зняв свою кандидатуру. Від «Нашого краю» до Херсонської міськради безуспішно балотувалася і Докучаєва, яка є засновником низки районних організацій цієї партії на Херсонщині.

Докучаєва зареєструвалася ФОП в квітні 2015 року, з березня поточного року почала отримувати замовлення Антонівської сільради.

Селище Антонівка розташоване на території Дніпровського району міста Херсон. З 2008 року селищним головою є Ігор Семенчев.