Рівненські освітяни шукають постачальників ноутбуків та іншої оргтехніки на 700 тисяч
31.05.2016   //  

Управління освіти Рівненського міськради закликає представників бізнесу подавати свої заявки на тендери, які проводить Управління, зокрема, оргтехніки.

10 червня відбудеться розкриття тендерних пропозицій із закупівлі ноутбуків та іншої оргтехніки для рівненських шкіл. Очікувана вартість закупівлі – 700 тис грн. Детальніше про умови та перелік документів можна дізнатися за посиланням.

Це перший спільний «ідеальний» тендер, який Управління освіти проводить разом з громадською організацією «За чесний тендер».

1 червня освітяни та активісти проведуть першу публічну зустріч з потенційними продавцями оргтехніки для того, аби обговорити та знайти спосіб найефективніше здійснити закупівлю. На цю зустріч, яка запланована на 14:30 в актовій залі Управління освіти (Рівне, вул.Соборна, 30), запрошуються усі зацікавлені особи – продавці оргтехніки, журналісти, громадські активісти.

За словами заступник начальника Управління освіти Катерини Сичик, «Управління підтримало ідею громадських активістів щодо «спільного» проведення тендеру, адже у них держзакупівлі завжди проходять відкрито та прозоро, але бажаючих надати свої послуги чи продати товари не так багато». Кошти на цю закупівлю вже передбачені, ніяких затримок платежів не буде, тому представникам бізнесу варто сміливіше брати участь у закупівлях Управління.

У свою чергу керівник ініціативи «За чесний тендер» Святослав Клічук зазначив, що їх мета – зламати стереотипи стосовно державних закупівель. Він зауважив, що є домовленість, що всі слушні зауваження по тендерній документації, зокрема по технічним вимогам до комп’ютерів від потенційних учасників будуть вислухані та, якщо вони не суперечитимуть законодавству, враховані.

Діяльність проводиться в рамках проекту «За чесний тендер на Рівненщині та Волині», що реалізовується Рівненським агентством журналістських розслідувань, за підтримки Програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження». Метою проекту є – сприяння та контроль над прозорістю організації та проведення тендерів на Рівненщині та Волині для ефективнішого використання коштів громади.

За детальнішою інформацією звертайтеся – Святослав Клічук 096-006-89-23

Сичик Катерина Іванівна, голова комітету з конкурсних торгів, (0362) 63 58 02