Теща судді Верховного суду має особняк в елітному селі під Києвом
27.05.2016   //  

суддя тещаТеща судді Верховного суду Павла Колесника володіє маєтком у селі Дмитрівка в Київській області. Про це свідчать витяг з реєстру майнових прав, що є у розпорядженні «Наших грошей».

Загальна площа будинку – 351 кв.м., з них 104 кв.м. житлової площі. Ділянка під домом займає 0,15 га. Свідоцтво права власності на будинок видане у 2011 році.

Власницею будинку і землі значиться 79-річна Катерина Леонтіївна Твереза, родом із смт. Новотроїцьке Донецької області. Свого часу вона була прописана у Києві в квартирі, якою володіє сім’я судді Верховного суду Павла Колесника. Дружина судді Надія Колесник також уродженка смт. Новотроїцьке.

Згідно з декларацією за 2014 рік, із житла суддя Павло Колесник і його дружина мають у власності тільки пів квартири. Решта квартири записана на їх дочок, про доходи яких у декларації не зазначено.

Також суддя Колесник має 0,1 га землі, яку він безоплатно приватизував у 2008 році як член товариства індивідуальних забудовників «Десенка». Ця організація була зареєстрована за адресою Верховного суду на вул. Пилипа Орлика 4а і її членами стали самі судді.

Всього члени цього товариства зуміли приватизувати 8,2 га землі у м.Києві під котеджну забудову. Втім, на сьогодні більшість цих ділянок незабудовані. Наразі ділянка тут продається за $35 тис або 887 тис грн.