Мерія без тендерів віддала 6 мільйонів на дороги фірмі, директор якої засуджений до перевиховання
21.05.2016   //  

Департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міськради 12 травня перерахував ПП «ПВКП «Укрєвробуд 2013» за роботи з капітального ремонту доріг аванс в сумі 2,10 млн грн.

Про це повідомляє видання «Інфоміст» з посиланням на дані офіційного порталу публічних фінансів України «Є-дата».

Підприємство повинне провести капремонт вулиці Онопрієнка, вулиці Чайковського (від вул.В.Чорновола до вул.Різдвяна), вулиці Пастерівської (від пров.Молоткова до вул.Молоткова). Усі угоди з фірмою були укладені 10 травня.

Крім цього, з 18 квітня по 6 травня департамент ЖКК вже перерахував «Укрєвробуд 2013» авансу та плати за виконані роботи з ремонту доріг на суму 3,13 млн грн.

Від «Наших грошей»

За даними «Є-дата», ПДВ по кожній з трьох останніх угодах з «Укрєвробуд 2013» склав 166,7 тис грн. Відповідно, вартість кожної угоди становить дотендерну суму 1,00 млн грн.

ПВКП «Укроєвробуд 2013» зареєстроване в місті Орджонікідзе Дніпропетровської області. Єдиним засновником компанії є Артурік Фтоян. Фірма 2015 році отримала коштовні замовлення на ремонт доріг в Харкові, при тому, що в червні 2015 року Фтоян був засуджений за підроблення документів під час проведення конкурсу на ремонт вулиці Шевченка в м. Нікополі Дніпропетровської області. Суд ухвалив передати його на поруки трудовому колективу підприємства для виховної роботи строком на рік, цей виправний термін закінчується в червні 2016 року. Єдиний держреєстр судових рішень не містить інформації по оскарження цього вироку.