Львів’яни за 110 мільйонів встановлять трансформатори на підстанції «Укренерго»
21.05.2016   //  

ДП «НЕК «Укренерго» 16 травня за результатами тендеру уклало угоду з КП «Монтажне управління № 6 «Електропівденьзахідмонтаж» на реконструкцію підстанції «Мукачеве» за 109,57 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 року на ПС «Мукачеве» встановлять три однофазних автотрансформатори кожен потужністю 133 МВА напругою 400/220/35 кВ АТ-4 поставки 2011 року з впровадженням прогресивних технологічних рішень. Зокрема влаштують автоматизовану систему управління та системи відеоспостереження, контролю доступу і сповіщення.

Колективне підприємство «Монтажне управління № 6 «Електропівденьзахідмонтаж» з с. Солонка Львівської обл. контролює директор фірми Роман Співак. Підприємство виконує роботи на мережних об’єктах «Укренерго» в 15 областях України.

Із 2007 року воно виграло тендерів на 677,82 млн грн., переважно в системі «Укренерго».

У нинішніх торгах також брали участь ТОВ «Хорос», ТОВ «Південна енергетична компанія», ТОВ «Зв’язоктехсервіс» і ТОВ «Київська енергетична будівельна компанія».

Сьогодні «Зв’язоктехсервіс» записаний на Даценка Олексія Васильовича і Пасхалова Єгора Олександровича.

Єгор Пасхалов у 2008-2012 рр. відомий як керівник компаній, якими володіло ТОВ «Аккорд Фінанс» родини біглого екс-прем’єр міністра Миколи Азарова.  Також Пасхалов очолював «Зв’язоктехсервіс-Індастрі», співвласником його було ТОВ «Де Санктіс-Інвест», де директором з 2009 року і до сьогодні є Глєб Лєшков.

Гліб Лєшков обіймав керівні посади в компаніях будівельної групи «Розвиток» Олексія Азарова, сина екс-прем’єр-міністра. Саме на Лєшкова біглий Микола Азаров виписав довіреність, намагаючись продати свій будинок у Києві.