«Укргазбанк» зніме рекламний ролик за 420 тисяч про свою платіжну систему
19.05.2016   //  

ПАТ АБ «Укргазбанк» 12 травня уклав угоду з ТОВ «Ідея ТВ» про послуги з виробництва рекламного відеоролику за 420 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Створять один хвилинний ролик з використанням комп’ютерної анімації, який рекламуватиме міжнародну платіжну систему банку «WelSend».

За даними сайту замовника, ФОП Сидоренко Олена Василівна з Кіровограду пропонувала на 6,7% вищу, а ТОВ «Євромедіа Компані» – вдвічі вищу ціни.

«Ідея ТВ» володіє та керує Тетяна Половнікова. При цьому одним із продюсерів компанії є Олена Сидоренко, котра навчалася в Кіровоградському державному педагогічному університет ім. В. Винниченка.

У липні 2015 року «Укргазбанк» замовив фірмі два хвилинних ролика про державну програму енергоефективності для фізичних осіб та ОСББ за 540 тис грн.

Фірму «Євромедіа Україна» заснували Валентин Шостак і Павло Грицак, бізнес-партнер Олександра Ксенофонтова (ТОВ «Шоутайм») – чоловіка і продюсера співачки Руслани Лижичко. Павло Грицак у якості віце-президента НТКУ у 2005 році також опікувався проведенням дорослого «Євробачення» в Україні. Тоді Україна отримала конкурс, бо роком раніше Руслана перемогла у ньому.

Крім того, на сайті «Ідея ТВ» є відеоролик Укргазбанку до Нового 2016 року.