Інтернат облради купив путівки на море у батьків голови облради
19.05.2016   //  

Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс ім. Т.Г. Шевченка» Херсонської обласної ради» 17 травня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Прибрежний» щодо закупівлі оздоровчих путівок на 295 тис грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Буде закуплено 104 путівки по 2835 грн./шт. Послугу з розміщення відпочиваючих потрібно надати з 23 червня по кінець липня.

Торги було проведено через процедуру запиту цінових пропозицій. Єдиним конкурентом «Прибрежного» було херсонське ТОВ «Коматекс», пропозиція якого була дорожчою на 1%. «Коматекс» належить Ігорю Савченко та Анатолію Чернишову.

ТОВ «Прибрежний» належить батькам діючого голови Херсонської облради Андрія Путілова – Станіславу та Надії Путіловим. Третім засновником є ТОВ «Південний регіон», бенефіціаром якого вказана Олена Четверикова. Це бізнес–партнер молодшого брата голови облради Василя Путілова по фірмі «Южвторресур».  Четверикова раніше вела також спільний бізнес з нинішнім головою Херсонської ОДА Андрієм Гордєєвим, який був разом з нею співвласником ТОВ «Логістиктранссервіс».

Минулого року КЗ «Навчально-виховний комплекс» ім. Шевченка» також укладала угоду з «Прибрежним» на оздоровлення інтернатівців в дитячому таборі в Лазурному на березі Чорного моря. Тоді за 167 путівок заплатили 491 тис грн, вартість відпочинку однієї дитини склала 2940 грн.