Мелітопольська міськрада шукає ремонтників доріг. Ціна питання – 13,5 мільйона
21.04.2016   //  

Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області проводить два тендери з ремонту доріг на загальну суму 13,51 млн грн.

Управління ЖКГ проводить тендер на здійснення капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Ломоносова у Мелітополі. Очікувана вартість закупівлі – 6,41 млн грн.

Розкриття пропозицій відбудеться 6 травня о 13.00 у кабінеті №1 по вул. Кірова, 38 у Мелітополі. Тендерну документацію можна знайти тут.

Також Управління ЖКГ шукає підрядника, який здійснить поточний ремонт покриття доріг і тротуарів вулично-дорожньої мережі, прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів у місті. Очікувана вартість закупівлі – 7,1 млн грн.

Розкриття пропозицій відбудеться 17 травня о 13.01 у кабінеті №1 по вул. Кірова, 38 у Мелітополі. Тендерну документацію можна знайти тут.

Аби підвищити рівень конкуренції на тендерах, громадська організація «Комітет майбутнього. Солідарність і відповідальність», як учасник проекту «Перспективи громадського контролю за витратою бюджетних коштів», закликає місцевих та немісцевих підприємців взяти участь у торгах.

Експерти «Комітету майбутнього» безкоштовно нададуть необхідні консультації потенційним учасникам торгів і проконтролюють, аби торги пройшли прозоро.

Будь які питання щодо оформлення тендерної документації Ви можете надіслати на пошту: info.melitopol@gmail.com або зателефонуйте за номером: +38 (067) 613 73 20.

Проект здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».