Мелітопольська міськрада по-тихому вирішила земельні питання депутатів з «Опоблоку»
21.04.2016   //  

Мелітопольська міська рада у квітні прийняла ряд рішень щодо оренди земельних ділянок особами, пов’язаних з членами  «Опозиційного блоку». Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням  на  «РІА-Мелітополь».

Так, міськрада продовжила оренду земельної ділянки  Світлані Тарасенко на 49 років розміром 0,056 га на вул. Невського. Крім того, депутати змінили цільове призначення цієї ділянки з будівництва на експлуатацію автомийки, яка там фактично вже кілька років працює.

При цьому раніше депутати визначились, що ділянки в оренду передаватимуться максимум на 10 років.

Тарасенко – сестра Віталія Кобки, депутата цієї міськради від «Опозиційного блоку» та члена постійної земельної комісії.

Також міськрада переоформила Дмитру Хассаю ділянку площею 0,12 га за адресою вул. Брів-ла-Гайард, 6/1 у зв’язку зі зміною засновників. Ділянка призначена для будівництва водно-оздоровчого комплексу з тимчасовою автостоянкою. Втім, комплекс так і не збудували і близько 6 років функціонує лише автостоянка. При цьому, підприємець увесь час сплачував пільгову оренду ціну, що призначають на період будівництва.

Дмитро Хассай балотувався до Мелітопольскої міськради у 2015 році від «Опозиційного блоку».

Окрім цього міськрада продовжила Галині Данильченко на 5 років оренду земельної ділянки площею 0,65 га по вул. Крупській, 29 для будівництва та експлуатації автосервісного комплексу.

Данильченко – сестра товариша голови фракції «Опозиційного блоку» і екс-депутата від «Партії регіонів» Івана Масинця.

Депутати згадані рішення приймали без звичних для сесії обговорень та скандалів.

В Мелітопольський міській раді 21 мандат з 42 належить депутатам від «Опозиційного блоку».