Шляховики «оппоблоківця» злили «прокладці» 135 мільйонів на коштовний бітум і дорогий мазут (додано)
20.04.2016   //  

ДП «Одеський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» 13 квітня уклав угоду з ТОВ «Лібро Трейдінг» про закупівлю бітуму й мазуту на 135,40 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовили 10 тис тонн бітуму БНД 70/100 по 11 770 грн. за тонну і 3 тис тонн паливного мазуту по 5 900 грн. за тонну.

КП «Кременчуцьке підрядне спеціалізоване шляхове ремонтно-будівельне управління» Полтавської області 31 березня купило такий бітум на 38% дешевше – по 7 290 грн./т.

Мазут замовили на 15% дорожче за ринкові ціни, що коливаються в районі 5 тис грн/т.

Додано: Через два дні після підписання договору ціну зменшили «у зв’язку зі зміною ринкових цін», на скільки саме – невідомо.

Київський «Лібро Трейдінг» за статутним капіталом 1 тис грн. створили у грудні 2014 р. кіровоградець Юрій Венжик і Дмитро Кириченко з Київщини.

Колись їм належало ТОВ «Еко-Буд-Трейд», яке потім переоформили на Максима Половка, пов’язаного з директором КП «Житлоінвестбуд-УКБ» В’ячеславом Непопом та Михайлом Голицею, екс-головою Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА.

Відомо, що фірму «Лібро Трейдінг» продавали за 19 тис грн.

Нині її засновником і директором є киянин Максим Олексійович Кокарєв.

Людина з такими ПІБ, але з Гостомеля Київської обл. володіє ТОВ «Санако» разом із Юрієм Карповичем.

КокарєвКрім того, особа з такими ПІБ – Максим Олексійович Кокарев – була прописана в Ялті та свого часу була заступником мера Алупки Андрія Харитонова (2006-2010 рр..). У 2011 р. її засудили за перевищення службових повноважень, звільнивши з випробуванням. Йшлося про незаконну передачу земельних ділянок санаторію під житлову забудову.

У вересні 2014 р. в Києві було знайдене водійське посвідчення на це ім’я з кримською реєстрацією.

Фірма-підрядник не вигравала державних тендерів.

«Одеський облавтодор» очолює Андранік Єгіазарян – колишній власник і директор ПП «Бам-Транс», що нині записане на Наталію Мартинюк.

У 2015 р. Єгіазарян висувався до Комінтернівської райради Одеської обл. від партії «Опозиційний блок».