Цивільна дружина голови сільради без тендерів отримала мільйон за одноденний ремонт освітлення
14.04.2016   //  
Тетяна Докучаєва в центрі.

Тетяна Докучаєва в центрі кадру.

Антоновська селищна рада Херсонської області у березні 2016 року заплатила ФОП Докучаєва Тетяна Володимирівна за виконані роботи 836 тис грн. Про це свідчать дані офіційного порталу публічних фінансів України «Є-дата».

Так, 17 березня селищна рада перерахувала ФОП за прибирання сміття в зелених зонах та його вивіз 59 тис грн. Відповідний договір було укладено 15 березня, а наступного дня вже було підписано акт виконаних робіт.

Також 15 березня з Докучаєвою було укладено одну з двох угод на поточний ремонт зовнішнього освітлення, відповідний акт виконаних робіт також було підписано на наступний день. Другу угоду з поточного ремонту зовнішнього освітлення на вулицях Антонівки було укладено 22 березня, а акт виконаних робіт підписано 25 березня. Кошти за цими угодами виплачувалися різними траншами і різні дні.

У «Віснику державних закупівель» відсутня інформація про укладання з ФОП Докучаєва угод за бюджетні кошти.

За даними видання «МОСТ», Тетяна Докучаєва – цивільна дружина селищного голови Антонівки Ігоря Семенчева.

Від цієї ж партії в 2015 році до Херсонської міськради балотувалася і Докучаєва, але депутатом не стала.

Вона також є засновником низки районних організацій партії в Херсонській області. Від «Нашого краю» депутатом Херсонської міськради став батько Ігоря Семенчева, який в лютому очолив комунальне підприємство «Гарантія» (Херсон).

Селище Антонівка розташоване на території Дніпровського району міста Херсон.