Департамент Кернеса хоче віддати 17 мільйонів фірмі партнера свого директора
12.04.2016   //  

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департамента будівництва та шляхового господарства Харківської міськради акцептував пропозицію ТОВ «фірма «Харківагроснаб» щодо реконструкції водопроводу вартістю 16,71 млн. грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Запланована реконструкція водопроводу по вул Клочківській від вул. Заводу Комсомолець до пр. Перемоги.  Потрібно буде замінити технічно спрацьовану водопровідну мережу діаметром 300 мм та  протяжністю 1689,1 м. Роботи повинні бути закінчені до грудня 2017 року.

ТОВ «фірма «Харківагроснаб», належить Олександру Посаженнікову. Останній є бізнес-партнером директора Департамента будівництва та шляхового господарства міськради, депутата міськради від фракції «Відродження» Володимира Чумакова по ПП «Стройпласт». В декларації за 2014 рік Чумаков забув вказати частку у цій фірмі, але у новій декларації він виправився.

До торгів організатори не допустили ТОВ «Екосистеми України» через включення підприємством у розрахунок витрат, які не повинні враховуватися в ціні пропозиції. Зокрема, мова йде про включення витрат на участь в процедурі закупівель.

Засновниками ТОВ «Екосистеми України» є кияни Ігор Кравченко та Олег Тупіцин.

До торгів організатори допустили ТОВ «Техекс-буд» та київське ТОВ «Спецінжиніринг Постач», чиї пропозиції були дорожчими за переможця.

ТОВ «Техекс-Буд» належить Ігору Білецькому, а ТОВ «Спецінжиніринг Постач» – Олександру Устименко.