Будівельнику «Менори» дали 18 мільйонів на педіатрію Центру матері та дитини
02.04.2016   //  

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 21 березня за результатами тендеру замовило ТОВ «Рубікон-Моноліт» реконструкцію педіатричного корпусу за 17,77 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 року реконструюють педіатричний корпус із надбудовою поверху Дніпропетровського спеціалізованого клінічного медичного центру матері та дитини ім. проф. Руднєва по просп. Пушкіна, 26.

Виконають будівельні роботи від підсилення фундаментів до встановлення вікон і дверей та внутрішнього опорядження, влаштують інженерні мережі, придбають кухонне устаткування, побутову техніку, меблі та медичне обладнання.

Конкуренцію переможцю склало ТОВ «Науково-виробнича фірма «Константа-Строй» із вищою на 11% ціною.

Засновниками «Рубікон-моноліту» є Григорій Козинський, Вано Майсурадзе і Станіслав Маланчук. Із 2004 р. засновником також був Роман Бенко.

Козинський виконував будівельні проекти на замовлення одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова, наприклад, будівництво єврейського центру «Менора» у Дніпропетровську.

Бенко очолює відділ контролю та державного нагляду Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області.

Дніпропетровська «НВФ «Константа-Строй» належить Нелі Логіновій із Бердянську.

Першозасновником фірми у 2007 році був Костянтин Більцан. Нині він володіє ТОВ «Спец Монтаж Мережа», а також керує ТОВ «Віратрейдінг» Ольги Констанчук.

У 2015 році Більцан висувався до Дніпропетровської міськради від партія «Відродження».

Керує фірмою Олена Кутькіна – директор і співзасновниця міжобласної ГО «Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією та взаємодії з правоохоронними органами, органами прокуратури та судами» разом із Більцаном і Володимиром Сипалом.

Нагадаємо, у січні фірмі «Рубікон-Моноліт» замовили реконструкцію поліклініки №1 під хірургічне відділення Центру за 68,22 млн грн.