На ремонт компресорної станції «Ужгород» відписали ще 28 мільйонів
30.03.2016   //  

Філія «УМГ «Прикарпаттрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 18 березня за результатами тендеру замовила ТОВ «Укргазтехкомплекс» реконструкцію газоперекачувального агрегату на компресорній станції «Ужгород» за 28,48 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року переоснастять системи автоматичного керування та паливного регулювання газоперекачувального агрегату №6 цеху №2.

У листопаді 2015 року аналогічний ремонт ГПА №5 замовили цій же фірмі за 24,80 млн грн., тобто на 13% дешевше.

Як і тоді, цього разу єдиним конкурентом було ТОВ «Газтехком» із різницею в ціні 0,2%.

Київський «Укргазтехкомплекс» належить Сергію Гіренку, Сергію Дєдкову, Дмитру Соловйову та Вячеславу Попову. Гіренко також був серед засновників ТОВ «АСТ-Технології» та ТОВ «Укргазтех».

До вищезгаданих торгів фірма-переможець у 2011 році виграла єдиний тендер «Львівтрансгазу» на ремонт системи АСКОЕ за 298 тис грн.

Івано-Франківською фірмою «Газтехком» зі статутним капіталом 1 тис грн. володіють Віктор Гавришенко та Петро Римарук. Директором є Олександр Логвин.

Римарук і Гавришенко є співвласниками ТОВ «Газбудавтоматика», а також володіли нині ліквідованим повним господарським товариством «Науково-виробниче підприємство «Газавтоматика».

Із 2008 році «Газтехком» виграв тендерів на 197,42 млн грн. – усі в системі «Укртрансгазу».