Атомники замовили ремонт офісу за півмільйона улюбленій фірмі під керівництвом повара
19.03.2016   //  

Венгеренко - резюмеВП «Атоменергомаш» ДП «НАЕК «Енергоатом» за результатами тендеру 11 березня уклав кілька угод з ПП «Аверс» на ремонтні послуги загальною вартістю 398 тис. грн. Про це повідомляють «Наші Гроші. Запоріжжя» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Фірма має відремонтувати підлогу і приміщення 4-го поверху  адміністративно-побутового корпусу заводу нестандартного обладнання та трубопроводів «Атоменергомашу», коридор 2-го поверху інженерно-лабораторного корпусу.

Єдиним конкурентом переможця на торгах була ФОП Іванова Ольга Геннадіївна, але її пропозиції по всім лотам були дорожчими.

Раніше енергодарське ПП «Аверс» володіла 74-літня мешканка Криму Надія Венгеренко. Нині фірму зареєстровано на Олексія Венгеренка. Директором значиться Віка Венгеренко. Вони ж до січня 2016 року володіли ТОВ «Аверс голд». З 2009 року фірми отримали підрядів в держтендерах на суму 5,13 млн. грн. Всі замовлення виключено від «Атоменергомашу».

Олексій Венгеренко в квітні минулого року розмістив своє резюме для пошуку роботи поваром. Серед освіти вказав лише кулінарну академію «Ектора Хіменес-Браво» в 2014 році. Поваром працював також до цього часу.