- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

У Резніченка за місяць злили чверть мільярда на водогони фірмам з одного кубла

ТОВ «Ліко-енерго», ТОВ «Технодетальпром» і ПП «Універсалгазбуд» з 22 лютого по 14 березня за результатами тендерів отримали підрядів у Дніпропетровській області на суму 234,55 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більшу частину підрядів розіграв Департамент ЖКГ та будівництва Дніпропетровської облдержадміністраціїє

Фірма «Ліко-енерго» виконає:

Крім того, «Технодетальпром» збудує підвідний водовід Першотравневе – Дмитрівка – Борисівка Нікопольського р-ну за 35,15 млн грн.

«Універсалгазбуд» збудує каналізацію в с. Широка Дача Миколаївської селищної ради Широківського р-ну за 8,81 млн грн.

На всі тендери, крім розчистки річки, приходило по одній-п’ять фірм із дешевшими пропозиціями, але їх не допускали до конкурсу через недоліки в документах.

Відтак переможці змагалися лише між собою.

Фірма «Ліко Енерго» зі статутним капіталом 2 тис грн. зареєстрована у 2013 році в с. Кіровка Криворізького р-ну. Засновницею є Олена Черепашенко, котра значиться контактною особою [1] «Універсалгазбуду».

«Універсалгазбуд» належить Олександру Олексійовичу Борисюку, а «Технодетальпром» – Віктору Олексійовичу Борисюку.

Раніше засновником «Універсалгазбуду» був Сергій Ларіоненко – бізнес-партнер [2] замкерівника Комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю в Дніпропетровській області ВГО «СГОУ «Народна рада» Олександром Юровських та Дмитром Шапраном, сином голови правління ЗАТ «Царичанський завод мінеральних вод» Сергія Шапрана – екс-депутата Дніпропетровської облради від блоку Лазаренка.

Дніпропетровську ОДА зараз очолює Валентин Резніченко [3] – бізнес-партнер голови Адміністрації президента Бориса Ложкіна.