Чиновниця маріупольської мерії буде годувати волноваських школярів за 10,60 гривень на день (додано)
16.03.2016   //  
Лариса Бабакова стала чиновницею мерії і почала вигравати великі тендери на харчування школярів

Лариса Бабакова стала чиновницею мерії і почала вигравати великі тендери на харчування школярів

(додано дані про роботу Бабакової на фірмі)

Відділ освіти Волноваської райдержадміністрації Донецької області 12 березня за результатами тендеру акцептував цінову пропозицію ТОВ «Управління громадського харчування та торгівлі» щодо послуг їдалень на суму 1,85 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Переможець тендеру протягом березня – травня 2016 року повинен організувати харчування дітей в освітніх закладах Волноваського району. Мова йде про 45 загальноосвітніх шкіл, два навчально-виховних комплекси та ліцей. Харчуванням будуть забезпечені учні 1-4 класів, діти пільгових категорій та дошкільні підрозділи НВК. В документації не вказані вимоги до меню, але зазначена загальний обсяг послуги – 174295 дітоднів.

Таким чином, вартість харчування дітей склала 10,60 грн./день.

категорія Кількість дітоднів
Учні 1-4 класів 163761
Діті пільгової категорії 8550
Дошкільні підрозділи навчально-виховнх комплексів 1984
Разом: 174295

Єдиним конкурентом переможця на торгах було Комунальне підприємство шкільного харчування «Питание» з Маріуполя. Але пропозиція комунальників була на 0,1% дорожчою.

Засновником ТОВ «Управління громадського харчування та торгівлі» є екс-член виконкому Маріупольської міськради Юрій Тернавський. Очолює підприємство Лариса Бабакова, яка нещодавно отримала у мерії посаду начальника відділу торгівлі департаменту з питань структурних реформ.

Нагадаємо, ТОВ «Управління громадського харчування та торгівлі» минулої осені вперше отримало замовлення на приготування шкільних обідів. Фірма також годує робітників Маріупольського меетзаводу ім. Ільїча, де раніше працювали Тернавський і Бабакова. Директор з персоналу цього підприємства Вадим Бойченко переміг в 2015 році на виборах мера Маріуполя.

За даними видання 0629, Лариса Бабакова нібито звільнилась з фірми 23 лютого 2016 року за згодою сторін. Однак у ЄДРЮО вона досі значиться директором і підписантом фірми.

бабакова