Херсонські комунальники замовили у фірми-новачка автогазу на 2 мільйони
06.03.2016   //  

Міське комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Херсона» 2 березня за результатами тендеру акцептувало пропозицію ТОВ «Активгаз восток» щодо постачання автогазу на суму 1,73 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Документацією торгів передбачено, що переможець повинен протягом 2016 року поставити 216380 л скрапленого пропану. Таким чином, вартість літра палива склала 8 грн.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Магістраль-Газ», пропозиція якого була на 3% дорожчою. Бенефіціарами цього підприємства є Роман Єрмоленко, Дмитро Мезерняк та Роман Морозов.

ТОВ «Активгаз восток» було зареєстроване в липні 2015 року громадянином Молдови Дмитром Бузаджи, який мешкає в Одесі. «ВДЗ» не містить інформацію про отримання раніше цією фірмою державних замовлень.

Бузаджи є засновником низки підприємств, серед яких ТОВ «Активгаз», ТОВ «Ольгінський завод продтоварів», ТОВ «Універсальна продовольча компанія», ТОВ «Енергоімпекс». Саме в останньої в 2014 році МКП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Херсона» закупило автогазу на 0,87 млн грн.