У депутата, якому приписували 100 ділянок у Біличанському лісі, відсуджують лише дві
03.03.2016   //  

Депутат Коцюбинської ради Владислав Євстєфєєв програє судові спори щодо ділянок у Біличанському лісі в Київській області. Про це повідомляє сайт «Громада Приірпіння».

Так, у січні депутат програв спір в апеляційному суді щодо 0,1 га на вул.Зелена,14. У 2008 році цю ділянку селищна рада Коцюбинського виділила мешканці Дніпропетровська – Людмилі Парасочці.

Перед Новим роком Верховний суд визнав недійсним ще один держакт на землю Владислава Євстєфєєва щодо ділянки на вул. Садова.

У 2013 році прокурор Ірпеня Мирослав Пацкан повідомив, що на Владислава Євстєфєєва було оформлено близько 100 ділянок у Біличанському лісі із розданих у 2008 році – 501.

Владислав Євстєфєєв був депутатом від Батьківщини, а на останніх виборах обрався до Коцюбинської селищної ради як самовисуванець.

Від «Наших грошей»

За даними реєстру судових рішень, 12 січня Апеляційний суд Київської області визнав недійсним держакт на 0,1 га землі, виданий на Владислава Євстєфєєва. Рішення прийняте за скаргою прокурора Ірпеня, якому у березні 2014 р. у позові відмовив Ірпінський міський суд.

Також у реєстрі є постанова Верховного суду від 9 грудня, якою визнано недійсним держакт на 0,15 га землі. Ім’я власника в реєстрі не розголошується. Рішення прийняте за позовом прокурора Ірпеня.

У реєстрі майнових прав вдалося знайти дані про 20 ділянок, які свого часу були оформлені на Владислава Євстєфєєва.