Поліція розслідує, як забудовнику дозволили вгатити багатоповерхівку на березі Південного Бугу
27.02.2016   //  

Національна поліція розслідує можливу незаконну забудову на вул.Нижня Берегова, 2/4Б, у м.Хмельницькому. Про це свідчить ухвала Хмельницького міськрайонного суду від 29 січня.

Слідчі Національної поліції припускають, що службові особи ПП «Ультрасервіс» з метою отримання ділянки для забудови у прибережній смузі річки Південний Буг підробили протокол аукціону 2011 р. про придбання недобудованої бази відпочинку КП «Хмельницький міський молочний завод». У дійсності ж це майно продано ще у 2008 р. як будівельні матеріали ПМП «Лідер». У подальшому завдяки цим документам «Ультрасервіс» зміг отримати в оренду земельну ділянку 0,38 га.

Відтак слідчі стверджують, що має місце незаконна забудова ділянки природоохоронного призначення. Суд низкою ухвал надав слідчим доступ до документації по ділянці і даних про банківські рахунки ПП «Ультрасервіс».

З судового реєстру відомо, що йдеться про 120-квартирний житловий будинок із вбудовано-прибудованими приміщеннями по обслуговуванню населення, магазинами, закладами громадського харчування та вбудовано-прибудованим паркінгом.

За даними місцевих ЗМІ, 27 січня Хмельницька міськрада відмовила фірмі «Ультрасервіс» у поновленні договору оренди згаданої земельної ділянки.

Власницею «Ультрасервісу» значиться жителька Хмельницького – Ольга Плейзор.