Фірма топ-менеджерів Суркіса за 2 мільйони консультуватиме «Тернопільобленерго»
07.02.2016   //  

ВАТ «Тернопільобленерго» 1 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Укренергоконсалтінг» про консультативні послуги на 2,30 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовили консультації щодо управління комерційною діяльністю, виробництвом та проектами, дослідження ринку і вивчення суспільної думки.

Також фірма консультуватиме обленерго з юридичних питань, представлятиме в судах, у Раді оптового ринку електричної енергії, НКРЕКП, Міністерствах та Кабінеті Міністрів.

Договір уклали строком до лютого 2017 року.

Засновниками фірми «Укренергоконсалтінг» є член наглядової ради «Львівобленерго» Марина Овчиннікова, і голова ревізійної комісії «Прикарпаттяобленерго» Олексій Безуглий. Директором є Олександр Сагура – голова наглядової ради «Прикарпаттяобленерго».

З 2011 року компанія виграла тендерів на 15,20 млн грн. Усі – в «Тернопільобленерго», міноритарними акціонерами якого є Ігор Коломойський і Костянтин Григоришин, а також у «Прикарпаттяобленерго» і «Львівобленерго», які контролює Ігор Суркіс.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «ІМС-Україна», що через ТОВ КУА «Західна інвестиційна група» належить Зоряну Михайляку.