Фірма з оточення Мусєєва прибере «Діснейленд» Кернеса за 11 мільйонів
05.02.2016   //  

Комунальне підприємство «Центральний парк культури та відпочинку імені М. Горького» 1 лютого уклало угоду з ТОВ «Системи прогресивної очистки» щодо прибирання території та будівель парку вартістю 10.96 млн. грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Підрядник повинен протягом 2016 року прибирати територію парку від сміття, замінювати пакети в урнах, мити атракціони, прибирати у будівлях та в туалетах, мити огорожу, тощо.
Єдиним конкурентом переможця було спеціалізоване комунальне підприємство «Харківзеленбуд».

Оцінка цінових пропозицій складалася з двох частин: ціна (75 балів) та відстрочка платежу (25 балів).

Пропозиція комунальників була дорожчою за ТОВ «Системи прогресивної очистки» на 5,5 %., хоча вони погоджувалися на довшу відстрочку платежу на 10 днів. Пропозиція фірми була 5 днів.

Фірма «Системи прогресивної очистки» зареєстрована на Олену Назаренко, директором є Роман Дворник.

У протоколі розкриття пропозицій «Системи прогресивної очистки» вказало номер телефону (057) 714-05-72, що раніше використовувався як номер факсу ТОВ «Компанія «СПО» («Системи прогресивної очистки»).

Крім того, цей номер також використовує ТОВ «Ваго-Рев», яке виграє підряди в Харківському метрополітені.

Відомо, що Компанія «СПО» раніше отримувала підряди на прибирання Харківського метрополітену. Першозасновником цієї фірми був Андрій Артеменко, якого називають сином колишнього начальника рекламного відділу метрополітену Марини Артеменко й який працює зараз заступником директора КСП «Харківгорліфт», а також цього року балотувався в міськраду від партії «Відродження», першим номером якої є мер Геннадій Кернес. У 2011-2012 рр. власником «Компанія «СПО» був Євген Кріветченко, який очолював Ленінську районну молодіжну громадську організацію «Молоді регіони» в Харкові.

Компанію «СПО» відносять до сфери впливу Максима Мусєєва, голови Адміністрації Ленінського району, депутата міськради від партії «Відродження». В міськраді попереднього скликання від входив до фракції Партії регіонів.

У 2015 році ТОВ «Системи прогресивної очистки» за результатами тендерів уклала угоди з комунальними підприємствами Харкова на суму 90,05 млн. грн.
Вже цього року «Системи прогресивної очистки» виграло тендер на 10 млн. грн.. на заміну пакетів для сміття в урнах.

Про те, чиї фірми заробляють в парку ім. Горького, читайте тут.