У Кернеса в грудні без тендерів на ремонт культурних закладів перерахували майже 9 мільйонів
31.01.2016   //  

Департамент культури Харківської міськради у грудні 2015 року перерахував ТОВ «Добробудъ» за ремонтні роботи 8,52 млн грн. Про це стало відомо з даних Офіційного порталу публічних фінансів України «Е-data».

Найбільша транзакція була за капітальний ремонт цокольного поверху КЗК «ЦК Київського району» – 1,41 млн грн. Також фірма отримала кошти за капремонт покрівлі КЗК «БК Червонозаводського району», капремонт системи електроопалення та водопроводу БК «Ленінського району», капремонт лекціонного залу з замінами крісел у БК «Червонозаводського району», ремонт системи опалення у «Харківському муніципальному культурному центрі», тощо.

Інформації про проведення тендерів на ці роботи у «Віснику державних закупівель» немає.

ТОВ «Добробудъ» записана на Анатолія Кнігіна, директором є Юрій Козьміних. Раніше серед засновників цієї фірми був Антон Афанасьєв, Олег Меть, Олександр Лепетило та Сергій Рудика.

Рудика та Афанасьєв разом з помічником нардепа Анатолія Денисенко (будівельна корпорація «Авантаж») Владиславом Кутовим володіють ТОВ «Дока-Буд».

Варто відзначити, що раніше Кнігін був засновником ТОВ «Авєга», яке у грудні отримувало кошти від Департаменту культури за виконання проектних робіт. Зараз ТОВ «Авєга» переписана на Сергія Цомаха.