Будівельнику «Менори» дадуть 68 мільйонів на хірургію Центру матері та дитини
18.01.2016   //  

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 11 січня за результатами тендеру замовило ТОВ «Рубікон-Моноліт» реконструкцію поліклініки №1 за 68,22 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 року будівлю поліклініки №1 перебудують під хірургічне відділення Дніпропетровського спеціалізованого клінічного медичного центру матері та дитини імені проф. Руднєва по просп. Пушкіна, 26.

Виконають будівельні роботи, влаштують інженерні мережі, електрокотельню, радіотрансляцію, пожежну сигналізацію, телебачення та відеоспостереження. Крім того, влаштують покриття проїзду, паркування і тротуарів, а також благоустроять територію.

Єдиним конкурентом було приватне будівельно-монтажне підприємство «Спецбудмонтаж-21» із різницею в ціні 1,8%.

Засновниками «Рубікон-моноліту» є Григорій Козинський, Вано Майсурадзе і Станіслав Маланчук. Із 2004 р. засновником також був Роман Бенко.

Козинський виконував будівельні проекти на замовлення одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова, наприклад, будівництво єврейського центру «Менора» у Дніпропетровську.

Бенко очолює відділ контролю та державного нагляду Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області.

Дніпропетровський «Спецбудмонтаж-21» належить павлоградцю Антону Степаненку та Антону Філімонову із Запорізької області. Керує фірмою Сергій Ноздрєватов.

Раніше компанія називалася «Сельбуд-11» і була прописана у Павлограді.

Матері Степаненка – Наталії Степаненко належить павлоградське ТОВ «СМУ-21». У липні 2015 року воно було оштрафовано АМКУ на 100 тис грн. за змову на торгах.

Восени 2015 року «СМУ-21» програло «Рубікон-Моноліту» тендер на будівництво дитячого саду-ясел у Дніпропетровську за 31,17 млн. грн.