Донецькі освітяни купують однакове вугілля з різницею в ціні на 40%
12.01.2016   //  

Відділ освіти Констянтиновської райдержадміністрації Донецької області 4 січня акцептував пропозицію ТОВ «Будівельно-монтажне управління» щодо постачання вугілля на суму 1,49 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Документацією конкурсних торгів передбачається, що протягом 2016 року фірма повинна поставити в заклади освіти району 708 т вугілля марки ДГр (0-200). Доставку потрібно здійснювати партіями за рахунок постачальника. Документація передбачає можливість термінової поставки, включаючи вихідні і святкові дні.

Вимоги до поставленого вугілля – золність не більше 29%, а волога – не більше 12%.

Розрахунки показують, що вартість однієї тони вугілля складає 2100 грн.

Засновником ТОВ «Будівельно-монтажне управління» є мешканець смт Фащівка Луганської області Євген Фоменко, керівником – Роман Кушнир. Він також є керівником ТОВ «Керуюча компанія «Атлас», яку заснували Павло та Андрій Жудіни. Останній раніше був депутатом Артемівської міськради від Партії регіонів.

Відмітимо, що відділ освіти Селидівської міськради Донецької області 4 січня уклав угоду на постачання для шкіл району майже ідентичного вугілля за ціною 1482 грн./т. Буде поставлено 1942 т вугілля марки ДГр (0-200), зольність якого не повинна перевищувати 30%, а волога – 10%.