- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

«Укрчастотнагляд» купив десяток Renault Duster за 5 мільйонів у сина Сівковича

[1]

Державне підприємство Український державний центр радіочастот 28 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Арма моторс» на постачання автомобілів підвищеної прохідності на 5,43 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано десять автомобілів Renault Duster. Кожен автомобіль повинен мати кондиціонер, центральний замок з імобілайзером, віброшумоізоляцію, тонування бокових задніх та заднього скла багажника з ефектом бронювання, додаткову охоронну сигналізацію і додатковий автономний обігрівач.

У грудні 2014 року «Укрчастотнагляд» за 2,76 млн грн. [2] придбав два автомобілі «Volkswagen Amarok 2.0 TDI MT Rodeo» з внутрішнім бронюванням. Вони були обладнані спеціальним устаткуванням для радіочастотного моніторингу і направлені у зону АТО для виконання завдань керівництва Антитерористичного центру.

Засновниками «Арма Моторс» є Роман Казанко та Олександр Сівкович. Останній є сином екс-заступника секретаря РНБОУ Володимира Сівковича, якого підозрюють у силовому розгоні демонстрантів на Майдані 30 листопада 2013 року. Також до засновників фірми входить «Компанія з управління активами «Інвестіум», що належить Євгену Колчіну і ТОВ «БС Консалтинг» Романа Реброва та Гліба Буряка.