Фірма, директор якої попався на підробці документів, відремонтує магістральний канал за 3 мільйони
27.12.2015   //  

Управління Каховського магістрального каналу 18 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Каховгідромонтаж» на капітальний ремонт частини Приазовського магістрального каналу у Запорізькій області на суму 2,93 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи другої черги з капітального ремонту водоскиду на Приазовському магістральному каналі у селі Новоданилівка (Запорізька область) мають бути виконані впродовж двохсот днів з дати підписання угоди. Технічним завдання конкурсних торгів передбачені роботи підсилення балки та побудова пересувної електростанції.

Єдиним конкурентом ТОВ «Каховгідромонтаж» було харківська ПрАТ «Альпсервіс» Олександра Ярка, пропозиція якого була на 0,01% дорожчою.

Також участь в торгах взяло ТОВ «Науково-виробниче об’єднання «Східбуд» Сергія Куровоського, але пропозиція фірми була відхилена через відсутність всіх необхідних документів. Зокрема, була відсутня завірена копія техпаспорту на автотранспорт та спецтехніку та копія балансу щодо фінансових результатів за 2015 рік. Пропозиція фірми була на 2% дорожчою від пропозиції переможця торгів.

Власниками ТОВ «Каховгідромонтаж» значаться жителі Нової Каховки Ніна Бражко, Аркадій Камишний, Юрій Лебедев. Директором з жовтня 2011 року є Максим Камишний.
За даними судового реєстру, директор ТОВ «Каховгідромонтаж» у квітні 2014 році фігурував у кримінальному провадженні. А саме, правоохоронці звинувачували директора поданні підроблених документи для участі у відкритих торгах у вересні 2013 року щодо реконструкції котельні в Шуменському мікрорайоні Херсона. Згідно з наданими документами, «Каховгідромонтаж» виконав аналогічні роботи для ПАТ «Херсонська ТЕЦ», але остання не проводила таких робіт. Утім, вже в липні кримінальне провадження щодо директора ТОВ «Каховгідромонтаж» було закрите. За матеріалами суду, директор «Каховгідромонтаж» визнав свою вину та щиро розкаявся, також його злочин не відноситься до важких.

Згідно з даними ВДЗ, ТОВ «Каховгідромонтаж» виграло тендерів на суму 7,86 млн грн.