Ремонт п’яти пунктів обліку газу обійдеться «Львівтрансгазу» в 39 мільйонів
26.12.2015   //  

Філія «УМГ «Львівтрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 21 грудня за результатами тендеру замовила ТОВ «Полімерізол» ремонт пунктів вимірювання витрат газу за 38,71 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця серпня 2016 року відремонтують п’ять пунктів вимірювання витрат газу – на ГРС Озеряни, Тернопіль, Ємільчине, Бурштин і Кременець. Влаштують фундаменти під блоки очищення та обліку газу, змонтують обладнання та трубопроводи.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Техпромсервіс ЛТД» із різницею в цінах менше відсотка.

Засновником і директором київської фірми «Полімерізол» записана Дар’я Козій.

Особа з такими ПІБ є київським адвокатом, а в 2010 році була головним спеціалістом-юрисконсультом відділу претензійно-позовної роботи юридичного управління міністерства вугільної промисловості.

Раніше засновником «Полімерізолому» була Наталія Матохнюк, а керівником – Ігор Григораш. Останній у 2010 році висувався до Хмільницької райради Вінницької області від Партії регіонів.

У січні-грудні 2015 року керівником фірми був Олексій Шевчук.

Крім того, на розкритті пропозицій від «Полімерізолу» був присутній М.В.Цимбал.

У листопаді фірма виграла єдиний тендер «Київтрансгазу» на ремонт вимірювальних пунктів за 2,25 млн грн.

Фірма «Техпромсервіс ЛТД» зі статутним капіталом 7 400 грн. зареєстрована у Києві по вул. Полупанова, 16. На її сайті зазначено, що виробнича база розташована у м. Буча. Власниками є киянин Олександр Донцов та Віталій Косенко з Бучі. Косенко, який керує компанією, був депутатом Бучанської міськради від партії «Рідне місто».

Його заступником по фірмі є Анатолій Бєлоруков – також екс-депутат міськради, який обрався від «Сильної України». За даними місцевих ЗМІ, у 2013 році Бєлоруков був членом Партії регіонів. Цьогоріч на місцевих виборах він балотувався до міськради від партії «Наш Край».