Сумбатов за 30 мільйонів добудує і обладнає лікарню в Охтирці
19.12.2015   //  

Управління капітального будівництва Сумської облдержадміністрації 11 грудня за результатами тендеру замовило ПАТ «Сумбуд» добудову центральної районної лікарні м. Охтирка (коригування) за 29,55 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

У 2011 році тендер вартістю 42,20 млн грн. на добудову головного корпусу лікарні по вул. Петровського, 15 у Охтирці виграло ТОВ «БК «Ярослав».

Нинішній підрядник добудує підвал, приймальне, фізіотерапевтичне, травматолого-ортопедичне та отоларингологічне відділення головного корпусу.

Площа забудови – 1 333 кв. м.

Також виконають внутрішні опоряджувальні роботи, змонтують інженерні мережі та електрообладнання, відремонтують каналізацію, влаштують пожежне водопостачання, системи оповіщення про пожежу та пожежогасіння, а також комп’ютерну мережу.

Крім того, у вартість договору входить медичне обладнання та його монтаж.

Строк виконання робіт невідомий.

Основним акціонером ПАТ «Сумбуд» є Рубен Сумбатов (22,6% акцій). Також крупними пакетами володіють Юрій Швець (16,9%), Павло Новицький (15,8%) та Олександр Бритов (15,5%), який керує компанією.

Сумбатов є почесним громадянином Сум та входить до громадської ради при виконкомі. Торік він був довіреною особою кандидата в мери Сум Анатолія Жука, який програв вибори Олександру Лисенку.