Міноборони дасть 27 мільйонів на капремонт казарм у Білій Церкві та Новоград-Волинському
16.12.2015   //  

Міністерство оборони України 9 грудня уклало низку угод про капітальний ремонт будівель на суму 27,40 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Багатопрофільне мале ПП «Ольга» за 9,25 млн грн. відремонтує їдальню 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ в м. Біла Церква Київської обл.

ТОВ «Компанія Абажур» пропонувало на 15% нижчу ціну, а ТОВ «Жок.» – на 6%. Обидві заявки відхилили через претензії до документів.

Однак згаданій фірмі «Компанія Абажур» за 8,23 млн грн. замовили ремонт казарми цієї бригади № 3/204 у м. Біла Церква. У цьому випадку претензій до документів не було.

Крім того, ТОВ «БК Виконроб» за 9,92 млн грн. відремонтує будівлю № 2/17 30-ї окремої механізованої бригади у м. Новоград-Волинський Житомирської обл.

Дешевшими були пропозиції ПП «Вестінвестбуд» – на 10%, ТОВ «Соурс Україна» – на 9%, «ЖОК.» – на 6% і «Компанії Абажур» – на 4%. Усі вони були відхилені через претензії до документів, у т.ч. відсутність даних про кількість робітників основних будівельних професій або їхню кількість менше 15.

Технічна документація надавалася особисто, тому детальні обсяги робіт невідомі.

Строк виконання – до кінця грудня 2016 року.

Київська фірма «Ольга» належить Ірині Фелоненко і має номер телефону (04563) 47476. Цим же номером користується білоцерківське ТОВ «Ліфтрембуд», яким Фелоненко раніше керувала. Від заснування «Ліфтрембуд» належав Сергію Ярмольчуку. Нині ж фірма записана на Вікторію Сокол, а директором є Володимир Сокол.

Власником «Компанії Абажур» є Олексій Вервейко. Раніше фірма не вигравала тендерів. Її номер телефону 0445609374 співпадає з номером ТОВ «Енерготехсервіс».

«БК Виконроб» володіє Роман Талалайко. У серпні фірма виграла перший тендер на 2,29 млн грн. на внутрішнє електропостачання та електрообігрів адмінбудівлі ПАТ «Київобленерго» по вул. Стеценка, 1а в Києві.