«Київенерго» заправилося у новачка автогазом на 14 мільйонів
15.12.2015   //  

ПАТ «Київенерго» 8 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Мастер Преміум» на постачання скрапленого газу на суму 14,08 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено 1,38 млн літрів газу скрапленого СПБТ для заправлення авто-транспорту до лютого 2017 р. Тендерну ціну визначено у розмірі 10,20 грн. за літр, що відповідає ринковим цінам.

Компанія «Мастер Преміум» була заснована в лютому цього року й раніше тендерів не вигравала. Власниками фірми є українське ПП «Райська Троїця» та британська компанія «Аполло Кепітал Інвест». Власниками української фірми є одесити Анатолій і Сергій Коваленко.

Власницею британської фірми зараз записана румунка на ім’я Луіза-Габриєла Сіміонєску. Однак в 2014 році фірма була заснована вінничанином Денисов Сафаровим. До того Сафаров, згідно з його резюме на сайті з пошуку роботи, три роки був начальником АЗС (Shell Retail, ТОВ «Альянс Холдинг»), останні ж півроку займався організацією точок швидкого харчування.

Єдиним конкурентом «Мастер Преміум» на нинішньому тендері було ТОВ «Енерго Буд Груп», власники Лілія Яриновська та Євгеній Чижиков, за даними ВДЗ раніше тендерів не вигравала.