У Дніпропетровську після виборів замовили дворові майданчики на 4 мільйони
13.12.2015   //  

КП «Спорт-Дніпро» Дніпропетровської міської ради 1 грудня уклало угоди про поставку   спортивних виробів на 3,96 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Дитячі та спортивні майданчики» на 3,46 млн грн. поставить:

  • 45 дитячих майданчиків по 44 тис грн. (карусель, гойдалка подвійна, балансир, ігровий комплекс, турнік металевий, пісочниця з 4 лавами);
  • 45 спортивних майданчиків по 33 тис грн. (прес з упором на руки, маятник, повітряний ходок, хос райдер, гіперекстензія, гребний тренажер, велотренажер, турнік подвійний, брусі класичні).

У ТОВ «Торгівельний дім «Н’ю-лайн» куплять 10 комплектів для воркауту по 50 тис грн.

Строк поставки – до кінця року.

Заявка ТОВ «Меркурій Капітал Лтд» була на 27% дешевшою, однак її відхилили. Фірма двічі оскаржувала відхилення в АМКУ, і двічі скаргу задовольняли. Але тендерний комітет після двох скасувань акцептів знову не допустив фірму до конкурсу через невідповідність даних про фінансово-господарську діяльність даним від Державної податкової служби.

Засновниками фірми «Дитячі та спортивні майданчики» є Олексій Лебедько, уродженець Росії, голова наглядової ради концерну «Інтер Атлетика», заступник гендиректора «Інтер Атлетика» Олександр Руденко, Марія Руденко і заступник голови наглядової ради концерну Олена Івасик.

«ТД «Н’ю-лайн» належить Павлу та Ользі Кільовим, власникам ТОВ «Науково-виробнича компанія «Гойда».

Фірмою «Меркурій Капітал Лтд» володіє Олександр Боркута. Раніше він був заступником департаменту споживчого ринку та сфери послуг Дніпропетровської міськради.