Дніпропетровські ветеринари замовили вакцин на 10 мільйонів у «друзів» Держветфітослужби
12.12.2015   //  

Головне управління ветеринарної медицини в Дніпропетровській області 3 грудня замовило ТОВ «Укрветпромстач» вакцину проти сказу для пероральної імунізації м’ясоїдних тварин за 9,68 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року поставлять 403 209 доз-приманок антирабічної вакцини BrovaRabies V-RG по 24 грн.

Влітку та восени управління ветеринарної медицини в Закарпатській та Львівській областях купували цю вакцину по 27 грн.

Нинішній тендер провели за переговорною процедурою, оскільки «Укрветпромпостач» є єдиним в Україні виробником такої вакцини.

Компанія зареєстрована у Броварах по вул. Будьонного, 23а, де колись знаходилося однойменне держпідприємство «Укрветпромпостач».

Як з’ясували журналісти телепрограми «Наші гроші», свого часу фірма мала спільну адресу і телефони з ТОВ «Бровафарма». А екс-керівник «Бровафарми» Євген Дудко був прописаний разом із колишньою співзасновницею «Укрветпромпостачу» Наталією Дудко.

«Бровафарма» входить до корпорації «Укрзооветпромпостач». Нею нині керує Василь Лисовенко, який очолює громадську раду при Державній ветеринарній та фітосанітарній службі. А заступник Лисовенка – Павло Достоєвський є радником голови цієї служби, яка, власне, і керує ветеринарними управліннями, що купують вакцину проти сказу.

Цьогоріч «Укрветпромпостач» отримав таких підрядів на суму 60,89 млн грн.