- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Рідна фірма матері головного ревізора Харківщини за 2 мільйони встановить світлофори на одному перехресті

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 4 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Енергосервіс ПМК» щодо будівництва світлофорного об’єкту вартістю 2,12 млн. грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають бути виконані до кінця 2016 року. На перехресті вул. Плеханівська – вул. Державінська. встановити 22 світлодіодних світлофора, 12 з яких будуть транспортні, решта – пішохідні. Передбачено застосування транспортних світлодіодних світлофорів з секціями жовтих сигналів підвищеної інформативності, в які інтегровано зворотній відлік часу світіння сигналів зеленого та червоного кольорів. Також передбачено застосування аналогічного відліку часу на пішохідних світлофорах.

Плануються земляні роботи, встановлення опор та монтаж обладнання, прокладання кабелю, благоустрій прилеглої території.

Зараз засновником «Енергосервіс ПМК» є Катерина Спіцина, а директором Станіслав Фролов. Але першим засновникм ТОВ «Енергосервіс ПМК» була [1] Світлана Косінова. Вона ж разом зі своїм сином Станіславом Косіновим заснувала ТОВ «Енергосервіс», яке в жовтні 2011 отримало підряд від Харківської міськради на реконструкцію освітлення майдану Свободи за 15 млн грн.

Станіслав Косінов є депутатом Харківської міської ради від президентської «Солідарності», з 2012 року працює начальником територіального управління Держфінінспекції в Харківській області, у 2002-2006 рр. був народним депутатом.

«Енергосервіс ПМК» відоме також тим, що реконструювала харківську фан-зону на майдані Свободи за 22,80 млн грн., отримало підряд [2] на реконструкцію скверу «Перемоги» і отримало [1] два мільйони за встановлення світлофорів.

Єдиним конкурентом під час торгів було ПП «Фасад-Сервіс», яке належить Назару Ковтуну. Їх пропозиція була на 50 тис грн. дорожчою.

Цього року ці фірми вже розіграли [3] підряд за встановлення відеоспостереження та захисного обладнання в будівлі Рад.