Екс-прокурор Березанщини накопичив 2,5 гектари у своєму районі
26.11.2015   //  

Сім’я колишнього прокурора Березанського району Миколаївської області Володимира Висоцького володіє 10 земельними ділянками, більшість з яких знаходяться в курортній зоні на території району. Про це пише «Преступности.нет» з посилання на декларацію екс-прокурора.

Три земельні ділянки знаходяться по сусідству у відомому курорті Рибаківка на узбережжі Чорного моря на вулиці Нікольська. Їх загальна площа становить 0,49 га. Дві ділянки площею по 0,1 га знаходяться на вулиці Жукова, а ще одна на вулиці Медичній (теж 0,1 га).

Крім того, 1 га землі Висоцького знаходиться в селі Матіясове Березанського району. У селі Половинки у дружини екс-прокурора є дві земельні ділянки, площа яких становить 0,52 і 0,1 га. Ще одна ділянка знаходиться в Миколаєві, її площа 0,07 га.

Володимир Висоцький був прокурором Березанського району до 2009 року, потім перейшов в апарат прокуратури Миколаївської області.

Останнім часом він працював прокурором відділу нагляду за додержанням законів в органах внутрішніх справ при проведенні досудового розслідування і підтримкою державного обвинувачення прокуратури Миколаївської області. Саме цю посаду він вказав у своїй декларації.

На останніх місцевих виборах Володимир Висоцький балотувався до Миколаївської обласної ради від партії «Наш край». На сайті Центрвиборчкому він вказаний як директор ТОВ «Ростгранкар’єр2». За даними держреєстру, Володимир Висоцький є директором фірми з вересня минулого року.

Володимир Висоцький є сином Петра Висоцького, начальника відділу освіти Врадіївської РДА, а також племінником колишнього глави Врадіївського райсуду.