«Порошенківець» після програшу на виборах в облраду відремонтує лікарню за 5 мільйонів
18.11.2015   //  

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 11 листопада акцептувало цінову пропозицію ТОВ «Кіровограджилстрой» щодо реконструкції Кіровоградської обласної дитячої лікарні вартістю 4,88 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи будуть проведені в господарському корпусі дитячої лікарні за адресою вул. Покровська, 69, у м. Кіровоград. Під час реконструкції заплановано виконати підсилення будівельних конструкцій будівлі та їх ремонт, а також роботи з перепланування приміщень лікарні та прибудови для розміщення дезкамери та пральні.

Термін виконання робіт – 2015-16 роки.

Єдиним допущеним до участі конкурентом було ТОВ Промислово-комерційне підприємство «Евіс». Це підприємство належить братам Василю і Юрію Феркалюкам Керує фірмою батько братів Феркалюків – Олександр Юхимович, бізнес партнером якого в ПП «Масштаб» є Геннадій Заболотний. Це колишній депутат Кіровоградської облради, який сьогодні очолює Федерацію легкої атлетики Кіровоградської області та займає посаду голови Березівської РДА Одеської області. Заболотний став переможцем конкурсу, який ініціював губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі для призначення керівників районних держадміністрацій.

Власниками ТОВ «Кіровограджилстрой» є Ларжевський Петро Михайлович та Бондаренко Олексій Іванович. Ларжевський балотувався на останніх місцевих виборах до Кіровоградської обласної ради від «БПП «Солідарність», але програв висуванцю «Свободи» Івану Довбишу.

В 2015 році ТОВ «Кіровограджилстрой» неодноразово брало учать у тендерах, однак перемагало до цього лише раз – на початку 2015 року фірма отримала замовлення на капітальний ремонт приміщення терапевтичного відділення № 2 Центральної міської лікарні міста Кіровограда за 2,26 млн грн. Та через місяць за ініціативою фірми договір було розірвано.