Керівник фірми головного аграрія Кіровоградщини збудує котельню за 3 мільйони
12.11.2015   //  

Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА 9 листопада акцептувало пропозицію ТОВ «Еталон – спеціалізована будівельна компанія» щодо будівництва котельні за 2,92 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно технічного завдання, протягом 2015-16 років потрібно з нуля звести на території Знам’янської центральної районної лікарні блочно-модульну котельну Maxi Box 1500 потужністю 1,5 МВт на твердопаливних котлах Roda.

Єдиним конкурентом на тендері було ПП «Аква-Україна-Сервіс», пропозиція якого була на 53,80 тис. дорожчою. На відміну від переможця торгів, фірма вказала вартість робіт з ПДВ.

ПП «Аква-Україна-Сервіс» належить Лобов Єременко, чоловік якої Сергій Єременко директором підприємства. Він також був депутатом Світловодської міської ради попереднього скликання. Цьогоріч Сергій Єременко також балотувався до міськради від «Народної партії», однак вибори програв.

Переможець торгів ТОВ «Еталон – спеціалізована будівельна компанія» належить місцевому бізнесмену Олександру Великороду. Він також є керівником ПП «Арт-сервіс М», що належить екс-начальнику відділу головного управління сільського господарства і продовольства Кіровоградської ОДА Анатолію Мільто. Крім того Олександр Великород є власником ТОВ «Еталон-СБК» та Центру туристичних послуг «САМіТ».

Це перший тендер, котрий ТОВ «Еталон – спеціалізована будівельна компанія» виграло цього року.