Донецькі чиновники замовили “позолочені” книжки про ліс по 600 гривень за екземпляр
06.11.2015   //  

Департамент екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації 29 жовтня уклав угоду з ТЗОВ «Ініціал» щодо друкування книжки «Ліси Донеччини» на суму 0,60 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Фірма до 1 грудня повинна надрукувати тисячу примірників науково-інформаційного довідника, який повинен інформувати як фахових науковців, так і широкого коло читачів про сучасний стан лісів Донеччини.

Технічними параметрами передбачено формат видання 215х305 мм, обкладинка з льону, тиснення «золотом», тверда палітурка. Внутрiшнiй блок повинен виглядати так: пaпip крейдяний, глянець, 200 г/кв м, 400 сторінок, гарнiтура 14, форзац 0 + 0, 200 г/м2 офсет.

ТЗОВ «Ініціал» зареєстровано в Луцьку (Волинська область) Віталієм Федосюком та Олександром Більчуком. Федосюк на виборах до Верховної Ради балотувався по округу №22 як член партії Української народної партії. Переміг тоді на виборах в цьому округу Ігор Палиця, який після зміни влади в 2014 році очолив Одеську ОДА.

За даними «ВДЗ», це перше замовлення робіт ТЗОВ «Ініціал» за державні кошти.

Департамент екології та природних ресурсів Донецької ОДА очолює Сергій Натрус. В 2013 році він займав посаду заступника міського голови Єнакієве, до того був першим заступником керівника Держуправління охорони навколишнього природнього середовища Донецької області.