Маріупольська мерія повернула на тендери улюблену фірму, яка побудує каналізацію за 7,5 мільйонів
31.10.2015   //  

КП «Міське управління капітального будівництва» м. Маріуполя Донецької області 22 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «СВС-сервіс» на реконструкцію зливної каналізації вартістю 7,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи будуть проведені на вулиці та провулку Свердлова і повинні бути закінчені через 13 місяців з часу отримання передоплати. Будуть проведені земляні роботи, розібрано частину тротуару, який потім буде відбудовано. Також планується побудувати дощеприймальні колодязі та прокласти труби, в тому числі, під автомобільною дорогою.

Єдиним конкурентом «СВС-сервіс» на торгах було колективне підприємство «Маріупольське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №4».

Власниками «СВС-сервісу» є Валерій Воробйов (61%) його син Олексій (19%) та Анаїда Кабанець (20%). Фірма в 2008-2012 роках отримала низку замовлень від «Міське управління капітального будівництва» на загальну суму 59,92 млн грн. Але з листопада 2012 року це перше замовлення комунального підприємства послуг у цієї фірми.