В Мелітополі на роботи по розіграному «заднім числом» тендеру додали ще 3 мільйона
25.10.2015   //  

Відділ капітального будівництва Мелітопольської міськради 19 жовтня уклав угоду з ПП «Аурум» на  реконструкцію інженерних мереж та обладнання харчоблоку дошкільного закладу вартістю 3,13 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» з посилання на «Вісник державних закупівель».

Роботи будуть проведені в НВК №9, II корпус (дошкільний заклад) по вул. Дзержинського412-а в Мелітополі.

Тендер проведено за безконкурсною переговорною процедурою, оскільки «Аурум» отримало основний підряд на вказані ремонті роботи вартістю 7,59 млн. грн. за результатами тендеру в 2012 році. Тепер же має виконати додаткові роботи, які не були включені в початковий проект. При цьому замовник зіслався на незалежний висновок ПП «Мартель» Марата Сушкевича стосовно необхідності виконати додаткові роботи для здачі об’єкта в експлуатацію.

В той же час, з огляду на переговорну процедуру, технічне завдання не оприлюднене.

Нагадаємо, цей дитячий садок урочисто відкрили 17 жовтня. За повідомленнями ЗМІ, «Аурум» освоїв 3 млн грн., які додаткову були виділені на роботи в цьому році.

Під час основного тендеру конкуренцію ПП «Аурум» Анатолія Андрєєва склало лише ТОВ «Сейм» Олександра Селюкова, Романа Калюжного та Олени Мащенко. При цьому обидві фірмі зареєстровані за однією адресою в Мелітополі: вул. Свердлова, буд. 15.

В 2008 році «Аурум» отримало підряд вартістю 4,19 млн. грн. на будівництво водогону питної води від с. Вовчанське до сіл Давидівка, Андріївка Якимівського району. Пізніше податкова міліція звинувачувала директора фірми Анатолія Андрєєва звинувачували в розкраданні на роботах коштів шляхом переведення в готівку 900 тис грн. через фіктивний договір поставки товарів з ПП  «Агротрейд 2008» і внесення фіктивних даних про відрядження робітників на суму 171 тис. грн. По цій справі останній документ в реєстрі судових рішень датується березнем 2013 року, яким по справі призначили повторну експертизу.