Улюбленці обладміністрації отримають 7 мільйонів на фарбування фасаду Держпрома
24.10.2015   //  

держпромХарківське обласне комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство «Держпром» 20 жовтня уклав угоду з ПП «Фасад-сервіс» про реконструкцію Будинку державної промисловості в Харкові вартістю 6,81 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Запланована реконструкція ї та реставрації будівлі за адресою пл. Свободи, 5. Відремонтують фасади 2-го блоку 4-го та 6-го під`їздів. Планується укріпити балкони, зацементувати шви, поштукатурити частину фасаду та пофарбувати його.

Роботи планується виконати протягом 2015-2016 років.

ПП «Фасад-Сервіс» належить Назару Ковтуну, має статутний фонд 100 гривень й цього року вже виграло тендерів від «Держпрому», ОДА та Нацгвардії на суму 24,08 млн грн.

Єдиним конкурентом компанії Ковтуна під час тендеру було ТОВ «СК «Лувр» Івпана Ковпака та Анастасії Дибець. Ковпак є бізнес-партнером віце-губернатора Харківської області Євгенія Шахненка, по ТОВ «Проектування та загальний дизайн». Шахненко в ОДА відповідає за каптільне будівництво в області.

Директором ВЕП «Держпром» є екс-«регіонал», депутат облради Микола Чехунов, який разом з Шахненко зараз балотується до облради за списками президентської «Солідарності».