Ізюмські освітяни за ремонт школи заплатили фірмі з ДНР
20.10.2015   //  

промсервісВідділ освіти Ізюмської райдержадміністрації 13 жовтня перерахував ТОВ «Промсервіс» в якості оплати за заміну вікон у Бугаївському НВК 175 тис грн.

Про це повідомляється на Офіційному порталі публічних фінансів України «Є-дата».

В платіжних документах вказано, що перерахована сума становить 70% від вартості договору, який був підписаний 7 липня 2015 року. Гроші перераховано у «Перший український міжнародний банк» Ріната Ахметова.

ТОВ «Промсервіс» належить Олександру та Дмитру Зоріним, директором підприємства є Юрій Шевченко. Фірма зареєстрована у Донецьку по вул. Баумана, 11.

Крім того, відділ освіти Ізюмської РДА За останній місяць перераховував кошти ще двом фірмам, які мають власників із Донецька. Щоправда, в цих випадках фірми вже перереєстровані на території підконтрольній українській владі.

Так, ТОВ «СТОIК-В.I.П» Віктора Ведути отримала 297 тис грн. за ремонт системи опалення та заміну вікон, а на рахунок ПП «Унікстрой» Олександра Золотарьова було перераховано 99 тис грн. за поточний ремонт покрiвлi спортивної зали та майстернi в одній з шкіл району.

Керівником Ізюмської РГА з квітня 2014 року є Любов Шамрай. Вона вже працювала на цій посаді за часів губернатора Арсена Авакова.