«Укртрансгаз» розіграв 2 мільйона між фірмами екс-директора облводоканалу та екс-депутата міськради
16.10.2015   //  

Філія «БМФ «Укргазпромбуд» ПАТ «Укртрансгаз» 8 жовтня за результатами тендеру замовила ТОВ «Торговий дім «Трубоізолкомплект» послуги по заводській ізоляції труб за 2,42 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Має бути відновлено та ізольовано 470 м вживаних труб Ду 1200х13 та 460 м нових труб Ду 1200х13(14).

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Форт Стіл».

Дніпропетровський «Торговий дім «Трубоізолкомплект» належить Вячеславу Гордієнку.

Засновником компанії «Форт Стіл» є Віталій Чекмез.

Торік управління головного Каховського магістрального каналу Держагентства водних ресурсів України купило труб у «Форт Стіл» на 1,50 млн грн. Тоді у протоколі розкриття контактний номер фірми був записаний як (056) 376-50-46. Цей самий номер, за реєстром, належить ТОВ «Стройтрансгаз» того ж Гордієнка та ТОВ «Трубоізолкомплект» (без «Торговий дім»).

«Трубоізолкомплект» належить низці осіб, серед яких екс-директор Дніпропетровського облводоканалу Семен Шлаєн (2003-2005 рр.) та екс-депутат Дніпропетровської міськради Ігор Білаковський (2006-2010 рр.).

Крім того, серед засновників були гендиректор НВП «Укртрубоізол» Рафаіл Фроімсон та Сергій Краснопольський, який у 2010 р. балотувався в мери Дніпропетровська від «Союзу лівих сил», а нині є кандидатом у облраду від партії «Самопоміч».

Фірма «Трубоізолкомплект» зареєстрована за тією ж адресою, що й однойменний торговий дім: Дніпропетровська обл., Новомосковський район, смт. Меліоративне, вул. Заводська, буд. 2.

Крім того, в 2013 р. «Торговий дім «Трубоізолкомплект» та «Фірма «Технологія-сплав» зі розіграли тендер «Укртрансгазу» на придбання сталевих труб на 7,05 млн грн.

«Фірма «Технологія-сплав» зареєстрована на Михайла Рябого, який раніше був керівником і одним із засновників «Трубоізолкомплекту».